Blog

Brint vand også kaldet hydrogen vand; Verdens bedste antioxidant

October 13, 2019

 

Har du hørt om brint vand? Altså brint beriget vand? I udlandet går det under mange navne, men typisk findes det som hydrogen water eller hydrogen infused water og i forskning "Molecular Hydrogen". 

Hvad er brint vand?
Det er vand beriget med en stor mængde som binder sig til vandet for en meget kort periode, for så at blive transporteret rund i kroppen og leveret der hvor der er brug for antioxidanter. 

Brint er en af de stærkeste og smarteste antioxidanter man kender, idet at den virker selektiv, og tilmed er i stand til at slukke de stærke og frygtede hydroxyla radikaler, som ellers er meget svære at få bugt med. 

Hvad er hele ideen med brint og hvorfor skal man indtage det? 
Enhver seriøs sports udøver eller elite sports atlet bør kende til brint og bruge det før og efter træning, ihvertfald hvis man ser på resultaterne af den massive mængde forskning, der er lavet i brint de seneste årtier. (Se en oversigt over de spændende forsknings resultater med brint vand her.)

Brint og brintvand bistår med at normaliserer og optimere cellernes stofskifte. Selve ATP-ase motoren er direkte afhængig af brint for at kunne dreje rund og producerer ATP fra ADP+P. Forskningen har netop vist at denne del kan optimeres, restitution kan afkortes og forskellen er målbar. Ikke nok med det, så er brint også en stærk og unik antioxidant og hjælper med at små skader kommer hurtigere i orden, DNA skader udbedres og kroppen beskyttes mod oxidativ stress uden at have forbundet nogle af problemstillingerne som andre antioxidanter har, hvis man får for meget.

Brint fra gas eller brint vand (brintvand), er den eneste antioxidant som ikke bliver omdannet til et nyt bi-produkt som kroppen senere skal finde en løsning på.... nej, brint laves blot om til vand efter at den har reageret med frie radikaler. 

Brint gas og brint vand er kendt for sine anti-aging, anti-inflammatoriske og antioxidative egenskaber. Følg med på på denne side hos firmaet som producerer både brintvand og anlæg til sports virksomheder, klubber og helse klinikker som ønsker direkte adgang til større mængder. Der er også mulighed distribution af færdige produkter. 

Følgende links kan hjælpe dig videre:
What are the benefits of hydrogen water?
Hydrogen water research studies
What are the benefits of deuterium depleted water?

Where to buy deuterium depleted water?

 

Hvis du drikker blot få liter brintvand om dagen, vil det give en antioxidant mængde svarende til mere end 40 gulerødder, 500 æbler eller 700 bananer.

 

Hvis du søger mere information om den nyeste cancer forskning så vil du med sikkerhed finde følgende interessant:

 

DDW cancer research studies
Deuterium depleted water cancer studies
Hydrogen water cancer studies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andre eksterne links og kilder:

 

https://deuteriumabgereicherteswasser.com/ 

Deuterium Abgereichertes Wasser

Wholesale Hydrogen Water

Buy LIGHT WATER Private Label 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

GcMAF... Hvad mener forskere det virker på? Og hvad er dokumentationen?

October 22, 2016

1/3
Please reload

Link Oversigt
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon

Quick contact:

info@SherwoodHelse.com

Bestil din brintvand, brint vand hydrogen vand og let vand her, men også gcmaf spray kosttilskud, sublingual gcmaf spray, VDTP Spray el vitaminer og mineraler her. Selen, d3 vitamin og fiskeolie.

Vi hjælper også biohackers med let vand aka DDW ellers Deuterium Depleted Water direkte fra vores producent i udlandet til bedste pris. 

https://deuteriumabgereicherteswasser.com/ 

Deuterium Abgereichertes Wasser

wholesale hydrogen water

Buy Light Water Online Europe

GcMAF Super Probiotika nu også brint vand hydrogen water og ddw vand eller buy Deuterium depleted water. Se mere buy high ppm hydrogen water and buy hydrogen water europe 
Wholesale B2B supplements, engros køb salg, white label - Contact us for more info. 

Nu i Danmark: DDW Let Vand. Køb let vand i Danmark online her
Buy LIGHT WATER in bulk

Customer Service:

info@sherwoodhelse.com   

 

© 2020