top of page

Blog

MS Multiple Sclerose - Alternativer


Når man får en diagnose som direkte betyder "vi kan ikke afhjælpe eller kurere lidelsen" som diagnosen "kronisk" jo betyder, så er det naturligvis et udtryk for at det konventionelle system, med nuværende viden anser lidelsen for permanent. Derfor bør man selvfølgelig søge efter viden på egen hånd, og finde specialister som faktisk har set helbredelser eller kender til studier som peger på en løsning. Lyt ikke til dem som siger det ikke kan lade sig gøre, men kun til dem som siger det kan... Som med alle andre ting i livet, er en positiv indstilling noget af det vigtigste, og det starter selvfølgelig med at man IKKE giver sig til takke med at en kronisk diagnose.

Vær opmærksom på at nogle referencer længere nede er holdt på original sproget engelsk. Brug google translate om nødvendigt.

Forslag til MS protokol baseret på nyeste forskning:

Følgende protokol giver mening i det den retter sig på de underliggende problemer og ikke blot symptomerne. Hvert forslag er baseret på studier som har vist effekt i MS eller overordnet ved neuro-degenerative sygdomme og inflammatoriske sygdomme. MS er netop kendt som værende autoimmun, inflammatorisk og neuro-degenerativ, så det vil naturligvis give mening at forsøge af afhjælpe alle tre problemstillinger samtidig. Meget tyder også på at MS ofte igangsættes efter en infektion eller reaktion på en patogen - hvilket også er vigtige ledetråde til hvor fokus bør ligges.

Hvis det var sandt at man intet kunne stille op i forbindelse med Multiple Sclerose, så burde det netop være umuligt at finde et eneste eksempel på forbedringer eller helbredelser af MS, som følge af behandling med kost, kosttilskud eller alternative terapier, for lidelsen ville være 100% permanent og kronisk !... Tilfælde med helbredelser eller markante forbedringer ville dermed modbevise "kronisk" teorien og burde motiverer mange til at forsøge at få samme, eller endnu bedre resultater. Den gode nyhed er at der ER helbredelser og publicerede tilfælde hvor forskere helt har afhjulpet eller helbredt sygdommen MS, og selvom det er sjældent, så sker det og der er en forklaring bag ved, hvilket du kan læse mere om i det følgende. Der er beskrivelser og links til flere tilfælde med helbredelser eller forbedringer af MS, herunder et link til en video om en kvindelig læge som har kureret sig selv for MS, kun ved hjælp af naturlige tiltag, kost og kosttilskud. Vi håber at du vil finde informationen på denne side inspirerende og til gavn for dig selv eller en du holder af.


Her er en film om dem som kurerer Sclerose MS ved at angribe den som infektion. Hør om Dr. David Wheldon som har kureret sin kone via denne metode.

Protokollen som SherwoodHelse.com foreslår man afprøver, er baseret på forskning. Hvert tiltag på listen er nævnt pga. positive resultater i studier, og for at modvirke de typiske mangler som oftest ses ved MS.


 • Deuterium Depleted Water (DDW 2 liter per dag) Hvor kan man købe DDW vand? Klik*

 • Brintvand. For optimal effekt opløses brinten i DDW ved minimum 1-2 ppm. * Du kan købe brintvand med høj ppm her!

 • VDBP Glycoprotein (gcmaf lavet af colostrum og enzymaktiveret)

 • Kan eventuelt suppleres eller erstattes af Chondroitin Sulphate i rette mængder

 • Colostrum pulver i gastro-beskyttet udgave høj på PRP.

 • Vitaminer/Mineraler

 • D3 (5000 IU per dag)

 • K2 som MK-7

 • Selen (400 per dag)

 • Q10 som Ubiquinol 500-1000mg per dag

 • Biotin B7 300mg/dag

 • B5 og B6

 • Vitamin A 25,000 IU/ as Dretinyl palmitate i 6 mdr efterfulgt af 10,000 IU/dag retinylpalitate i 6 mdr.

 • NAC (N-Acetyl-Cystine)

 • ALC (Acetyl-L-Carnitine 2g per dag)

 • Ekstrakt af industriel Cannabis Sativa L. (CBD Olie)

 • Ekstrakterne Yamabushitake (Lion’s Mane Svamp) og Aswaghanda (Indisk Ginsing)

 • Probiotika. En bred og stærk version, eks. Solaray eller Udo's Choice.

 • Omega3 DHA/EPA min. 10g per dag fra fisk eller alge. Køb høj kvalitet med lave TOTOX test værdi.

 • Omega6 olie. Minimum 10-20g olie per dag. (sunflower eller primerose oil)

 • Fysisk aktivitet

* DDW og Brintvand er på listen fordi de hjælper energiproduktionene i cellerne mitochondria. Brint er en af de stærkeste antioxidanter man kender og samtidig den mindste. Begge modvirker DNA skader og meget andet og er noget at det nemmeste at implementerer, da det kun kræver at man udskrifter sit typiske drikkevand med denne forbedrede og renere udgave.

Se en bredere oversigt over nogle af forslagene på listen overnfor, her: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6789617/


To nye teorie, hvoraf infektions teorien kunne give yderligere begrundelse for hvorfor GcMAF, Colostrum og vitaminer har vist effektivitet.

 • Test for kronisk infektion af Clamydia Pneumoniae (og den brede Nagalase test) David Wheldon www.davidwheldon.co.uk/ms-treatment.html

 • UL scanning for hals vene forsnævring. Dr. Paulo Zamboni teori og dokumentation.


Inden vi kommer til referencer og nærmere info om fordelene ved hver komponent, så skal du vide at der er minimum 3 kendte cases hvor MS patienter helt har vendt deres sygdom og kureret dem selv, kun ved kost, kosttilskud og motion. Dvs. alle læsioner og arvæv var helet og hjernen som hos en rask, efter forløbet og det er ikke engang ved brug af alle ovenstående tiltag eller gennembrud! Det kan derfor være en god ide at sætte sig ind i hvad de har gjort, sammen med de forslag du har fået her på siden.

1# Dr. Terry Walse kurerede sig selv og blev fri for sin kørestol.

2# 40 årige Aurora Colello fik hjælp med kost, terapi og kosttilskud via en alternativ klinik i Encinitas, Californien og fik sit syn og førelighed igen, og hjerne scanninger viste fuld helbredelse og sundhed - alle ar og skader er væk!

3# Seisei Mira i Japan har publicerte et studie hvor en patient fik fuld førelighed og styrke tilbage efter at have været kørestol bundet - kun ved hjælp af GcMAF tilskuds terapi. (alle cases beskrives og linkes til længere nede)

Her følger en række referencer fra studier samt udtalelser fra læger og patienter i relation til de mest interessante og bedst dokumenterede alternativer. Vær opmærksom på at der både vil være information på Dansk og Engelsk:

Hvorfor GcMAF ?

I 1986 opdagede den erfarende og højt respekterede immunolog og forsker, Dr. Yamamoto nøglen til immunforsvaret. Han fandt det han mente var det primære protein i blodet, som er ansvarlig for at immunforsvarets makrofager kan angribe og æde mulige trusler, så som kræft celler, vira og parasitter mm.. Han døbte dette protein ”Group componant-specific Macrophage Activating Factor” eller blot ”GcMAF”. I et funktionelt immunforsvar hvor kroppen selv producerer nok GcMAF ud fra forstadie proteinet Gc Globulin som laves i leveren, vil immun celler bliver ”aktiveret” eller omdannet fra deres hvilende eller passive monocyt stadie, til deres aktive angrebs stadie, som gør dem hele 15 gange mere aktive og effektive i forhold til deres tidligere stadie. Hele processen er også et signal til at de meget effektive makrofager, skal gå på jagt. De omslutter og æder alle vira, kræftceller og andet som skader kroppen, samtidig efterlader de små spor af byttet, til kroppens andre dræber celler, så de kender truslen og bedre kan bistå i angrebet. Så ved at aktiverer makrofagerne, kan en hel kaskade af immunprocesser gå i gang, som sørger for at opsøge, dræbe og bortskaffe trusler, men sørger også for at holde immun responsen i skak, så den ikke går efter egne celler.

Den eller disse processer sker altså ikke optimalt hvis produktionen af kroppens eget GcMAF er saboteret, ved at Gc Globulin / Gc-Protein er gjort ude af stand til at blive konverteret til GcMAF. Dette kan testes i Belgien på RedLabs.be ved en simpel Nagalase test og kan være en god ide i forbindelse med autoimmune sygdomme, kræft, hyppig infektion og generel nedsat immunforsvar uanset årsag. Gcmaf er nu frit tilgængeligt som et sublingual kosttilskud som er udvundet af colostrum fra økologisk mælk. Dog benytter nogle internationale klinikker stadig produkter som er udvundet på den gamle måde, nemlig fra donor blod. Her er et par case studies, erfaringer og citater som bevidner gcmaf’s effekt ved MS og andre "kroniske" eller autoimmune sygdomme.

Vi håber at du finder informationen tilstrækkelig til at give det et helhjertet forsøg.

"In its role of immune system regulator, research shows GcMAF can reverse other diseases that attack the immune system like Autism, CFS, XMRV, Lyme disease, Aids, HIV, Fibromyalgia (all of which we've begun to have success with ourselves), osteoporosis, Hodgkin’s, Lupus, MS, Parkinson’s, various bacterial and viral infections and various types of Immune dysfunction." Ref.:Gcmaf .EU Vitamin D-bindende protein (VDBP) er også kendt som Gc-protein og Gc Globulin og produceres i vores lever hvorefter det er klart til at blive omdanet til aktivt gcmaf via immunsystemets B og T celler. Det kræver altså en normal lever funktion og et normalt fungerende B og T celler (immunforsvaret)...oven på dette må der ikke være noget som blokerer eller saboterer dele af denne process, hvilket der netop er, hvis der er nagalase til stede i større end normale mængder. Det er ikke et mysterie eller kræver mere forskning eller er uvist hvad gcmaf gør i kroppen og hvilke funktioner den udfylder. Forskning er allerede konklusiv og man ved at GcMAF har følgende vigtige funktioner:

 • Øger C5A's aktivitet for Neutrofiler i inflammation.

 • Er den primære makrofag aktivator (gennem GaLNAc-modificeret Gc-protein)

 • Deltager i lever celle stabilicering og regenerering. (via calcium afhængig magalin/gp330 receptor)

 • Binder cirkulerende D-Vitamin til transport og opbevaring.

 • Er den vigtigste opsamler / bortskaffer af cirkulerende G-Aktin.

 • Mangel på VDBP er sammenkædet med multi organ svigt og lav overlevelse ved fulminant lever svigt og lever svigt efter traume.

 • Stopper eller blokerer blodtilførslen til kræft tumorer.

 • Aktiverer makrofager; øger fagocytose og destruktion af cancer celler mv.

 • Starter Apoptose; programmeret celle-død i cancer celler.

 • Ændrer cancer celle phenotypen tilbage til normale celler - dvs til sunde celler igen.

 • Reducerer metastase potentialet af menneskelige cancer celle i celle kulturer.

 • Øger energi produktionen i mitochondria - Interessant ved mange diagnoser og ikke mindst elite sport.

 • Forbedre menneskelige neuron forbrændings aktivitet gennem cAMP (Interessant især ved – autisme, ME/CFS, MS, ALS)

 • Modvirker tungmetal forgiftning herunder cadmium.

 • Modvirker neuropatiske smerter fra neuro-oxidativ stress (eks. fra kemoterapi medikamentet oxaliplatin) i lab tests. (neurodegenerative sygdomme og ASD har netop oxidativ stress som en igangsættende mekanisme)

 • Øger neuron forbindelser ved produktion af dendrit og neuritter.

Dette bindings protein binder til D3-vitamin i vores krop og fungerer som D-vitamins primære lager og transportør. VDBP er den vigtigste "bortskaffer" af ekstracellulært g-Actin, som især er afgørende ved leversygdom. Vitamin D Bindende Protein (VDBP) er også den primære makrofag aktiverende faktor, deraf navnet MAF. VDBP har næsten ingen indflydelse på fordeling, optagelse, aktivering eller biologisk potens af D-vitamin i vores krop, så det er ifølge forskere usandsynligt at for meget kan give problemer af den karakter.

Makrofag aktiverende faktorer (MAF) er sukker-proteiner som øger makrofag aktiviteten og effektiviteten -og omdanner dem til Naturlige Dræberceller kendt som NK celler. Vitamin-D-Bindende-Protein (Gc Protein) er den primære MAF. Den aktiverede Gc Protein (er den aktive version med ét sukkermolekyle intakt) er den bedste MAF.“ Citat fra den Japanske forsknings klinik Saisei Mira som har 5 års erfaring med GcMAF forskning og behandling i deres klinik -og har publiceret flere studier samt en case-study hvor en patient med MS som var kørestol bundet, atter fik sin fulde førelighed og styrke tilbage, efter behandling med en dosis gcmaf på kun 3000ng til 4500ng per uge IM.

Ifølge lægerne på Saisei Mira (Japan), er makrofag aktiverings terapi (med Gcmaf) indikeret til behandling af sygdomme, hvor der er en mulig immun dysfunktion, eller hvor immunsystemet er kompromitteret, bl.a nævner lægerne følgende, som de har erfaring med:

Cancer

Autoimmune diseases

Epstein-Barr Virus (EBV)

Hepatitis B virus (HBV)

Herpes Simplex virus (HSV)

Cystitis

Hepatitis C virus (HCV)

Multiple sclerosis (MS)

Urinary tract infection (UTI)

Autism Spectrum Disorders (ASD)

Rheumatoid arthritis (RA) (Som er en inflammatorisk sygdom)

Endometriosis

Chronic Fatigue Syndrome (CFS)

Lyme disease (Lyme borreliosis)

IgA deficiency disorder

Myalgic Encephalomyelitis (ME)

Mycobacteria infections

Parkinson's disease

Tuberculosis

Fibromyalgia

Human papillomavirus (HPV)

Lupus (Systemic lupus erythematosus, SLE)

HIV AIDS

Dengue fever

Pneumonia infection

Warts caused by viral infection

Norovirus

Malaria

Influenza virus (flu)

Q fever (Coxiella burnetii)

Polycystic ovary syndrome (PCOS)

varicella zoster virus)

Psoriasis

Respiratory tract infections

Ulcerative colitis, Crohn's disease

Type 1 diabetes (T1DM), insulin-dependent diabetes

Type 1.5 diabetes Så hvis din egen diagnose er på listen, kunne det eventuelt være interessant at forsøge sig med supplementering.

Mand får førligheden og blærer kontrollen igen, efter at have siddet I kørestol pga MS (Sclerose). Kun ved hjælp af 1500ng GcMAF to gange ugentligt og senere 3 gange ugentligt.

Case Report. An Australian male developed MS confirmed by lumbar puncture and magnetic resonance imaging (MRI) From February 2011, he again became wheelchair-bound and was no longer able to work. At the time, he had:

 • Chronic urinary tract infection

 • Urinary incontinence

 • Severe muscle weakness

 • Muscle pain

 • Head fullness

 • Tinnitus

 • Poor memory

 • Irritability

 • Constipation

From September 17, 2014, he received 0.5 ml GcMAF (1,500 ng/0.5 ml) intramuscularly or subcutaneously twice weekly. After three weeks of treatment with GcMAF, the following beneficial responses and changes were observed; (a) He slept through the night and got up at 7 am to use the bladder. (b) All medications for pain and urinary bladder control and antibiotics had been discontinued. (c) He had more energy and was able to drive an adapted car. (d) He went to work every day. However, he still had some confusion. By October 31, 2014, the responses to GcMAF treatment after six weeks were observed as follows; (i) The patient was able to walk with assistance for the first time after four years being wheelchair-bound, although, leg muscles were small and weak due to being confined to a wheelchair for four years. Moreover, he could also go up and down stairs. (ii) He had complete urinary bladder control without medication, even for bladder infections. (iii) Brain fog was much better and he was animated and happy. Subsequently, the patient was continuing treatment with second-generation GcMAF 0.5 ml, three times weekly and daily oral colostrum MAF. Ref: http://www.saisei-mirai.or.jp/gan/macrophage_gcmaf_case_reports_eng.html

Faktore som har indflydelse på DBP (Gc Globulin) niveauet i blodet og hvordan dette kan bruges til estimering af udfald eller som hjælp til diagnosticering:

Liver disease decreases levels of Vitamin DBP (also known as Gc Protein og Gc Globulin). Chronic liver disease will decrease levels less than acute liver failure. Trauma and surgery will decrease Vitamin DBP. Septic infections will consume Vitamin DBP faster than production can be increased.

Normal Vitamin DBP (Gc Protein) levels in serum are 350-500 mg/l. Levels of Gc Protein less than 80 mg/l yield positive and negative mortality predictive values of 85% and 43% respectively. Survivors had levels greater than 102 mg/l. GcMAF should be used in combination with at least 5,000 IU vitamin D3 daily. Blood levels of vitamin D are often low in many kinds of diseases, such as cancer, HIV AIDS, etc. Normal vitamin D levels are necessary in order for GcMAF to work fully. Ask to have your blood 25 hydroxy-vitamin D as well as calciumlevels tested. If blood calcium levels become elevated, the dose of vitamin D3 may need to be reduced to achieve optimal balance. Ref på Saisei-Mira's protokol til forskellige sygdomme.:

http://www.saisei-mirai.or.jp/gan/macrophage_eng.html

MS Case Study: Gc protein-derived macrophage-activating factor (GcMAF) has various functions as an immune modulator, such as macrophage activation, anti-angiogenic activity and anti-tumor activity. Clinical trials of second-generation GcMAF demonstrated remarkable clinical effects in several types of cancers. Thus, GcMAF-based immunotherapy has a wide application for use in the treatment of many diseases via macrophage activation that can be used as a supportive therapy. Multiple sclerosis (MS) is considered to be an autoimmune disorder that affects the myelinated axons in the central nervous system (CNS). This study was undertaken to examine the effects of second-generation GcMAF in a patient with MS. RESULTS: This case study demonstrated that treatments of GcMAF in a patient with MS have potent therapeutic actions with early beneficial responses, especially improvement of motor dysfunction. CONCLUSION: GcMAF shows therapeutic potency in the treatment of MS. www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27354653

Lovlige kosttilskud med gcmaf og colostrum kan bestilles her! - følg linket

Hvorfor D Vitamin ? D vitamin er stærkt forbundet med risikoen for at få MS. Det er jo interessant især når man ved at sclerose findes i et slags bælte omkring jorden som kaldes for klodens "Sclerose Bælte", for der er simpelthen lande hvor der er større chance for at få MS i forhold til andre, og fællesnævneren er, at der er lavere forekomst jo mere sol der er tilgængeligt. Hmmmm interessant ik.

Ud over det har mange studier vist at de patienter som rammes hårdest, har en tendens til at have lave D-vitamin værdier end de som klarer sig bedst. Sund fornuft dikterer derfor at man naturligvis vil forsøge at eliminerer eller begrænse denne faktor, ved altid at sørge for at have et højt D-vitamin niveau. Højt og sikkert er omkring de 100-120 mmol, samtidig med at man naturligvis holder øje med sit calcium tal, men det har lægen helt styr på, så sørg blot for at holde dit tal i den højeste ende som samtidigt er anset for sikkert.

Ifølge et nyt studier så vil et endnu højere D-vitamin indtag ved MS være en fordel og kan nedsætte skaderne af sygdommen betragteligt i forhold til lavere indtag af blot dette ene vitamin. Studiet brugte et indtag på 10.200 IU per dag og refererer til andre studier som bekræfter sikkerheden af denne dosis.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3298796/ Et højt D Vitamin niveau er også en fordel eller direkte vigtigt, i forbindelse med GcMAF supplementering, da fordelen ellers kan mindskes.

Hvorfor Colostrum ?

Colostrum indeholder hundredevis af gavnlige molekyler som hjælper med at opbygge og reparerer alt fra celler, muskler, knogler, brusk og hjerne til DNA og RNA. Blandt disser er især PRP molekylet interessant (PRP kendes også under navnet Colestrinin. Dette molekyle har i forskning vist enorm effekt ved mange forskellige neuro degenerative og autoimmune sygdomme, så som Alzheimer's, overaktivt immunsystem, asthma og mange flere. PRP nedsætter skader fra frie radikaler (ROS) og skader fra UVA og UVB lys, og så har det tilmed Anti-Aging funktioner. PRP stimulerer og genopbygger Thymus kirtlen, hvilket igen er en hjælp i forbindelse med lav eller for høj immun aktivitet og er kendt som immunsystemets dirigent. PRP blokerer eller nedregulerer visse receptorer som er forbundet med rheumatoid arthritis, multiple sclerosis, allograft rejection, systemic lupus erythematosus, psoriasis, atopic dermatitis mfl. Blokering af visse receptorer mildner symptomerne ved mange af disse sygdomme i forsøg på dyr, hvilket peget på at PRP kan spille en vigtig rolle i behandling eller mildning af symptomerne i disse autoimmune sygdomme, herunder MS.

Selvom det altid er spændende at at se på effekten af et molekyle, så er det ikke naturens måde. I naturen er der altid en cocktaileffekt med synergi. Sådan er det også med colostrum som er en hel samling af hundredevis af gavnlige molekyler i forening. Colostrum er derfor yderst interessant at prøve i forbindelse med de andre forslag på listen, så som GcMAF, D3 Vitamin, CBD Olie, Selen og ekstrakt fra visse medicinske svampe. Ud over PRP/ Colestrinin, indeholder Colostrum også: * Immunoglobiner - Immunity building compounds (IgG, IgA, IgM etc....) * Lactoferrin - Iron binding glycoprotein. One of the antimicrobial components of the immune system that fights bacteria and fungi in the body. Restores the humeral immune response, which is an immune response that is mediated by Tand B cells. Lactoferrin is shown to minimize viral and bacterial infections, especially in immunocompromisedpatients, which can thereby reduce potential triggers for autoimmune conditions 2. In 2001,researchers in Britain published results of a study showing that lactoferrin inhibits the production of localproinflammatory cytokines, TNF-α and interleukin 1-β. To limit the inflammatory response is important inmany autoimmune conditions, as the inflammation creates pain and complicattons

* EGF - Epidermal growth factor (EGF) may help reverse the destruction of skin cells that can occur with lupus andother autoimmune diseases. * TGF - Transforming growth factor (TGF), found in two forms in colostrum, can helpreverse protein breakdown and stimulate tissue repair. * IgF-1, -2 (Hele IGF familien) Can assist in the transport of glycose.

* FGF - Fibroblast Growth Factor. Growth of new blood vessels and wound healing.

Ebina T, et al. (1984) Treatment of multiple sclerosis with anti-measles cow colostrum.

Med. Microbiollmmuno/173(2):87 -93. ABSTRACT: "Previous virological and immunological studies have suggested that multiple sclerosis (MS) is an auto-immune disease triggered by a virus infection. The findings of this study suggest that orally-administered anti-measles colostrum improves the condition of MS patients, without side effects."

An overactive immune system has been implicated in autoimmune diseases such as multiple sclerosis, rheumatoid arthritis, lupus, scleroderma, chronic fatigue syndrome, and allergies. An underactive system is implicated in increased risk for infectious conditions, cancer and bacterially related heart disease. Colostrum benefits both conditions because it is more correctly thought of as an immune system “normalizer” or “modulator.” Its health-giving immune factors work intuitively on a biological level. This is thanks in part to being a rich source of another immune factor, proline-rich polypeptide.

Also known as PRP or colostrinine, proline-rich polypeptide is a hormone that regulates the thymus gland, stimulating an underactive immune system or subduing an overactive immune system. In a 1979 study published in Immunology, it was shown that proline-rich polypeptide from colostrum could either stimulate or suppress the immune response. Proline-rich polypeptide causes the body’s immune cells to produce cytokines. Cytokines are proteins that regulate the duration and intensity of the body’s immune response. When it comes to overactive immune system function, PRP “has been demonstrated to improve or eliminate symptomology of both allergies and autoimmune diseases (MS, rheumatoid arthritis, lupus, and myasthenia gravis),” notes Dr. Rona, adding that proline-rich polypeptide “inhibits the verproduction of lymphocytes and T-cells and reduces the major symptoms of allergies and autoimmune disease: pain, swelling, and inflammation.”

Beretning om Colostrum og MS – af Jude R., Green Bay, Wisconsin

"Twelve years ago I was diagnosed with multiple sclerosis, and the neurologist who diagnosed this suggested I begin taking cortisone. Well, being the careful person I am, I began to do research about this drug. Upon finding information that indicated severe side effects and possible long-term damage to some major organs, I declined. So three years later I came upon alternative healing, i.e., herbs, vitamins, etc. Even with this, I still had the major battle of locating a natural product to assist with my autoimmune disease. Thanks to all the information herb and vitamin stores gladly hand out, I came upon an article about colostrum. So again I did some intense research. After looking at all the materials and making phone calls, I decided to try colostrum. That was about three years ago, and thanks to the colostrum, my immune system is stronger than it ever was, even before my diagnosis of multiple sclerosis. I have also recommended colostrum to a couple of friends who also have multiple sclerosis, and their stories are just like mine—success!!! It has also benefited my skin condition, eczema."

Researchers in Warsaw, Poland reported in 1993 that the regulatory substance PRP, found naturally in colostrum, offers enormous possibilities to support the body's thymus gland in balancing the immune response, especially in cases of autoimmunity where the immune system is overactive and attacks the person's own body. This research shows that PRP's therapeutic value in treatment of autoimmune disorders is also non-species specific, meaning that the PRP in cow's colostrum can benefit humans.

Janusz M, Lisowski J. (1993). Proline-rich polypeptide (PRP)-an immunomodulatory peptide from colostrum. Archivum Immunologiae et Therapiae Experimentalis (Warszawa) 41 (5-6):275-9. ABSTRACT: A new immunomodulatory peptide found in bovine colostrum, Proline-Rich Polypeptide (PRP). Not species-specific. PRP increases permeability of skin vessels. Causes differentiation of murine thymocytes into functionally active T cells. Simultaneously changes surface markers and function of cells. Results shown in treatment of auto-immune disorders and sarcoma (cancer). Important Immune modulator: stimulates underactive immune system, tones down an overactive one.

Rona, Z. (1998) PRP from colostrum can work as a regulatory substance of the thymus gland. "The American Journal of Natural Medicine." ABSTRACT: PRP It has been demonstrated to improve or eliminate symptomatology of both allergies and autoimmune diseases (MS, rheumatoid arthritis, lupus, myasthenia gravis). PRP inhibits the overproduction of lymphocytes and T-cells and reduces the major symptoms of allergies and autoimmune disease."

gcmaf sublingual kosttilskud spray creme Sherwood Europe

Lovlige kosttilskud med GcMaf, Rerum, Eliximmune og colostrum kan bestilles her! - følg linket

Hvorfor CBD ?

Kliniske studier har vist effekt på symptomerne ved MS, herunder: