top of page

Blog

Nyeste Alzheimer's challenge med 30 dage der kan mærkes

Der er sket store opdagelse indenfor området med neurodegenerative problemer, Alzheimer's og kognition. Gennembrudene er både set indenfor vestens konventionelle forskning og indenfor østens Ayuvediske medicin og resultaterne peger alle i samme retning, nemlig den at der KAN gøres noget for at afhjælpe eller helbrede Alzheimer's. Dette er grunden til at SherwoodHelse.com nu vil opfordre til en helt ny Alzheimer's udfordring, som alle der føler sig udsatte eller har diagnosen kan følge, for på den måde at give naturen et ærligt og stærkt forsøg.

Man ved at dele af Alzheimer's problematikken skyldes "simpel" oxidativ stress...hvilket betyder at kroppen ikke har antioxidanter nok til at forsvarer sig mod de angreb som den løbende bliver udsat for.

En Alzheimer's udfordring, eller challange om du vil, er blot en fælles aktion hvor man følger samme fremgangsmåde og eventuelt deler resultaterne så andre kan finde inspiration. Men kan også blot følge punkterne uden at dele det.

Hvert lille forslag i udfordringen, er baseret på lovende foskningsresultater med stærk begyndelse for effekten.


Under udfordringen opfordrer vi til at benytte doseringer som er sikre, men samtidig store nok til at man ikke risikerer at ende med fornemmelsen af at "det er prøvet" men virkede ikke, for tænkt hvis noget rent faktisk virkede men doseringen blot for lille, eller at man ikke fulgte det længe nok, eller at løsningen kun var en mindre brik i et større puslespil, som blot krævede den rette synergi og tid for at give resultater.... Derfor taler vi for en kombination der følges i minimum 30 dage og gerne 60 til 90 dage. Hvis du mærker en forskel under forløbet, hvilket vi tror der er chance for, håber vi at du vil dele det med os og de andre læsere, ved at reporterer tilbage til os.

Hvert af følgende punkter har vist rigtig gode resultater på bl.a nedsat kognition, Alzheimer's og neurodegenerative lidelser generelt. Protokollen bør følgeis i 30 - 60 dage efter bedste evne, men så vil men også kunne forvente en markant helse forbedring som både kan ses og mærkes. Sherwood's 30 dages Alzheimer's udfordring! Basis Alzheimer's Protokol bestående af 7 simple men målrettede kosttilskud:

 • Brintvand - hydrogen vand (kontakt os for hjemme udstyr)

 • MTC Olie -eller ren Keton-kosttilskud 2-4 gange dagligt

 • Ashwagandha ekstrakt 0,5g - 2g

 • Colostrum 10g -15g to gange dagligt.

 • VDBP (Gc MAF) Ca. 125ng - 415ng MAF per dag som creme el spray/dråber. (kontakt os)

 • Vitamin-D3 5000 IU per dag

 • Hericium Erinaceus Extract (Lion's Mane Extract) 1000-3000mg/dag.

Ekstra listen af andre tiltag som alle har vist meget positive resultater. Indfør kun så mange fra denne ekstra liste som du kan overskue:

 • NADH

 • C-vitamin

 • Kvalitets Omega-3 høj på DHA/EPA fra Alger eller Fisk. Verdens to bedste fiskeolier målt på kvalitet, dvs. renhed, harskhed og iltning er: 1# Omega3 Innovations (Omega3 Cure); og 2# Eqology's Pure Arctic Oil.

 • Daglig hård motion eller høj intensitets gymnastik i minimum 7-10 minutter.

 • HELP APHERESIS !!! (kontakt os) denne kan gøres alene eller sammen med protokollen. Filtrering af alle dårlige komponenter i blodet, så som inflammation, dårligt kolesterol, vira, bakterier samt alt andet, gøres i Tyskland og Cypern ved den højeffektive behandling som hedder HELP Apheresis. Når rensningen er overstået kan klinikken tilføje flere sundhedsfremmende elementer til blodet, så som Glutathion, C-vitamin, NAD, NAC, og meget andet. Denne filtrering har vist yderst gode resultater med netop Alzheimers, hjerte-kar problemer, og mange andre problemer forårsaget af dårligt blodomløb og oxidativ stress. https://apheresiscenter.eu/services

Jeg vil gerne i gang - hvad gør jeg?

 • Du skriver en mail til os på info@sherwoodhelse.com og bekræfter at du ønsker at starte protokollen og følge den i minimum 30 dage.

 • Hvis du selv har købt dele af ingredienserne, lister du hvilke.

 • Du bekræfter så hvilke ingredienser du ønsker at købe af os og hvilken adresse de skal sendes til.

 • Derefter sender vi en faktura til indbetaling hvorefter produkterne leveres direkte til din dør og du er klar til at gå i gang.


Referenceliste over de nævnte tilskud og deres fordele:

Reference listen over studier som har vist positive virkninger er så stor og omfattende, at det vil være for meget at liste alle. Det er også kun vores intention at vise at protokollen ikke er baseret på tankespind, men rent faktisk har substans bag sig. Det vil forhåbentligt kunne motiverer interesserede til selv at undersøge det nærmere, eller give det en chance med at starte på protokollen -og mærke effekten på egen krop.

BRINT VANT - HYDROGEN VANT - HYDROGENBERIGET VAND


Hydrogen-rich saline improves memory function in a rat model of amyloid-beta-induced Alzheimer’s disease by reduction of oxidative stress.

Li, J., et al.

“In conclusion, hydrogen-rich saline prevented Abeta-induced neuroinflammation and oxidative stress, which may contribute to the improvement of memory dysfunction in this rat model”. https://thehydrogeninnovationcompany.com/research-studies/ddw-hydrogen-water-brain-health/ (kontakt os for nærmere assistance i relation til brint)


MCT Olie eller Keton konttilskud + fiskeolie * Mus som fik en diæt høj på MCT og MCT + Fiskeolie blev fri for Alzheimer symptomer https://www.sciencedaily.com/releases/2016/02/160210142701.htm

* Lav fedt diæt + kolesterolsænkende statin mistænkt for at give Alzheimer's. Her er en meget omfattende forklarende artikel med studie referencer som fører beviset for at Alzheimer's i virkeligheden er en mangel på de rette fedtstoffer og næringsstoffer forbundet med dårlig transport. http://healthimpactnews.com/2012/the-clue-to-why-low-fat-diet-and-statins-may-cause-alzheimers/print/#comments_controls Husk at en stor del af hjernen består af kolesterol.

Colostrum pulver

Dobbeltblinde forsøg med Proline-rigt ekstrakt fra colostrum (PRP) viste en balancering af den cellulære immun respons og forbedring af kognitiv aktivitet og opførsel hos både gamle rotter, mennesker og kyllinger. Forskerne så det så effektivt at de i studiet foreslå det til neuro-degenerative sygdomme. De slutter med sætningen: "Dens biologiske respons ændrende aktivitet, kan spille en vigtig rolle i dens brug i behandling af Alzheimer's sygdom"! Læs studiet her: www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19939229

GcMAF I studier kendes det også under navne som VDBP, DBP, Glycosylated DBP, Vitamin D Binding Protein.

Resultattet åbner ifølge forskerens konklusion i studiet, for GcMAF behandling af forskellige neurodegenerative sygdomme fra Parkinson's og Alzheimer's til Myalgic Encaphalomyelitis og ASD (Autism Spectrum Disorder) Italien Journal of Anatomy and Embryology Vol. 118 n.2 143, 2013 Vitamin D binding protein-derived macrophage activating factor stimulates proliferation and signalling in a human neuronal cell line. Vitamin-D-Binding-Protein MAF (DBP-MAF) and VitD receptor (VDR) are essential for adult neurogenesis, and this effect could be responsible for the recently reported effect of DBP-MAF on autism spectrum disorders (ASD). In order to test this hypothesis, we challanged a human neuronal cell line with DBP-MAF, and we studied cAMP formation, cell proliferation, apoptosis and cell morphology... ...DBP-MAF induced rapid (15 min) formation of cAMP in a dose-dependent manner (0.4-40 ng/ml) as well as increase in cell proliferation at 24-48 and 72 hours. Cell morphology was consistent with neurogenesis and an increase in the number of cells with high synthetic activity was observed. No apoptosis following DBP-MAF treatment was observed.

Resultat og konklusion: Our results open the way to exploit these newly discribed effects to treat neurodegenerative disorders from Parkinson's and Alzheimer's diseases to Myalgic Encephalomyelitis and ASD (Autism Spectrum Disorder). NB! Derfor bør du afprøve GcMAF og Colostrum!

GcMAF, TNF-alpha and Alzheimers Overproduction of TNF-alpha interrupts synaptic communications in the brain in Alzheimer’s and Parkinsons disease.

GcMAF activated macrophages disable TNF-alpha by occupying its receptors.

We’ve now written four papers on these diseases: American Journal of Immunology. Volume 9, Issue 3. Pages 78-84. Therapeutic effects of highly purified de-glycosylated GcMAF in the immunotherapy of patients with chronic diseases. It covers cancer, autism, chronic fatigue syndrome, Lyme disease, multiple sclerosis, amyotrophic lateral sclerosis. Autism, chronic fatigue syndrome, multiple sclerosis and amyotrophic lateral sclerosis

Italian Journal of Anatomy and Embryology (2013) 118 (Suppl. 2): S144. Treatment and Prevention of Cadmium-induced alterations on human neurons.

American Journal of Immunology. Published the 8th November 2013. Effects of GcMAF on human neurons and ME/CFS treatment.

Neurodegenerative conditions Multiple Sclerosis (MS), Acute brain traumas, Psychiatric disorders, Brain aging

Activation of macrophages appears to be essential in repairing central nervous system (CNS) lesions, such as those observed in MS. In fact, monocyte-derived macrophages provide multi-functional contribution in various neurological conditions, ranging from acute traumas to neurodegenerative disorders.

The diverse functions of macrophages are manifested by induction and resolution of inflammation as well as their involvement in neural tissue regeneration and renewal, matrix remodeling and debris clearance (J Pathol. 2012 Sep 24. doi: 10.1002/path.4106)

These recent advances reveal a dramatic therapeutic opportunity for controlled harnessing of macrophages for repair of the damaged CNS following acute assaults, in neurodegenerative conditions, and in psychiatric disorders. Therefore, activation of macrophages by GcMAF could prove useful in brain regeneration and repair

This leads to the hypothesis that GcMAF would slow the process of brain aging. In fact, it has been recently proposed that monocyte-derived cells serving multiple roles within the brain have a long term impact on the functional vulnerability of the brain to environmental, physical, age-related, or disease-related assaults (Neurotoxicology. 2012 Mar;33(2):191-206)

Vitamin-D3

Resultater overrasker forskere. Ved svær mangel på D-Vitamin viste forsøg en 125% øget risiko for Alzheimer's og Demens, hvilket er dobbelt så meget som forskerne regnede med. Et andet forsker team undersøgte personer som var diagnosticeret med demens. De fandt at der var en udpræget mangel på D vitamin bland demente. De fandt også at dem med lavest niveau af D vitamin, havde størst forværring af kognitive egenskaber og hukommelse. www.alzheimers.net/8-27-14-vitamin-d-and-dementia/

Et lille studie fandt at de som modtog 100.000 IU Vitamin D per måned, havde kognitive forbedringer set over en periode på 16 måneder. www.jpreventionalzheimer.com/1232-vitamin-d-and-dementia.html

Med andre ord, tilførsel af D-vitamin giver forbedringer og bringer en i gruppen af personer uden mangel på D-vitamin, måske endda i gruppen af personer med højt D-vitamin, og bør derfor stille en langt bedre, ifølge logikken og tendensen set i studierne. 5000 IU per dag er hvad alle voksne burde tage dagligt. Ønsker man at gå efter den høje men stadig sikre ende af skalaen, så går man efter et blod niveau på mellem 100 til 120 mmol. Indtil det er nået, er indtag på 5000-10.000 IU per dag ganske almindelige. Mange vælger at indtage D-vitamin som spray, og gerne sammen med 300-500mg K2 vitamin.

Ashwaganda Extract An Overview on Ashwagandha: A Rasayana (Rejuvenator) of Ayurveda

Publiceret i African Journal of Traditional and Complementary Alternative Med. 2011; 8(5 Suppl): 208–213.

Forsker: Narendra Singh et al.

PMCID: PMC3252722

PMID: 22754076


Lions Mane

I et dobbelt blinde studie fik deltagere i alderen 50 til 80 år med diagnosticeret mild kognitivt tab, 250mg 96% Yamabushitake svamp ekstrakt (Hericium Erinaceus også kendt som Lion's Mane svamp) dagligt, over en 16 ugers periode. Resultaterne viste at gruppen som fik kosttilskuddet havde en markant kognitiv forbedring med start efter 4 uger.

www.greenmedinfo.com/article/lions-mane-improves-mild-cognitive-impairment-human-subjects Dårlig kost og mangel på antioxidanter som årsag til Alzheimer's og god kost som beskyttelse.

(Lee et al., 2009; Spaccavento et al., 2009; Hadziabdic et al., 2012). Specific foods and diets have been reported to lower the risk of AD (Steele et al., 2007). The Mediterranean diet is based on a dietary pattern of high consumption of plant foods (fruits, vegetables, cereals, and nuts), olive oil as the main source of fat, a moderate intake of fish, and a low consumption of red meat. It is thus rich in omega-3 fatty acids, antioxidants and vitamins, especially B, C, and E (Willett et al., 1995). Antioxidant species are particularly important to help maintain the proper function of the brain (Gomez-Pinilla, 2008; Polidori et al., 2009), and their regular intake reduces oxidative stress (Steele et al., 2007; Otaegui-Arrazola et al., 2014).

Oxidative stress is a major harmful factor during aging and pathological conditions (Finkel and Holbrook, 2000; Freire, 2012). It is involved in the onset and progression of several neurodegenerative disorders, such as multiple sclerosis (Clausen et al., 1988; Gilgun-Sherki et al., 2004), amyotrophic lateral sclerosis (Baillet et al., 2010; Dias et al., 2013), Batten's disease (Clausen et al., 1988), Parkinson's disease (Freire and Santos, 2010; Dias et al., 2013), and AD (Markesbery, 1997; Pratico, 2008; Zhao and Zhao, 2013). Oxidative stress results from an imbalance between the levels of reactive oxygen species (ROS) and endogenous antioxidant mechanisms (Nunomura, 2013; Padurariu et al., 2013), which causes structural and functional impairment of cells by degrading lipids, proteins, and nucleic acids (Reynolds et al., 2007), and ultimately results in cell death...


Læs denne og mange flere referencer i denne artikel: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4147716/


Featured Posts
Link Oversigt
Follow Me
 • Grey Facebook Icon
 • Grey Twitter Icon
 • Grey Instagram Icon
 • Grey Pinterest Icon
bottom of page