top of page

Blog

Kuren til Crohn's er kommet tættere efter vigtig opdagelse!


Kur til Chrohns kunne ligge i eliminering af visse svampe og bakterier

Kuren til den berygtede og invaliderende inflammatoriske mave-tarm sygdom Crohn's, kom måske skridtet videre efter at forskere nu har identificeret en svamp som spiller en nøgle rolle i sygdommens udvikling.

Videnskabsfolk har tidligere beskyldt både mavesår og bakterier for at være skyld i den inflammatoriske Crohn's sygdom, men nu har man netop fundet en stærk forbindelse til en svamp, som måske kan ændre synet og ændre fokus på hvordan den angribes bedst muligt, eller hvordan kroppen kan opbygges bedst muligt, i lyset af denne nyhed. Forskerne fra Case Western Reserve University fandt også en ny bakterie som var associeret med sygdommen Crohn's. Det fleste læger tror at Crohn's skyldes en abnormal immun respons til bakterier som naturligt findes i vores mave-tarm system, men ingen har undersøgt de svampe som også kan forefindes i tarmsystemet, og deres relation til sygdommen.

Forskerne analyserede samples fra 20 Crohn's patienter for tilstedeværelsen af bakterier og svampe og sammenlignede dem med samples fra 28 raske frivillige. "Crohn's patienterne havde en stærk svampe-bakterie interaktion" sagde forskerne, især af bakterien Escherichia coli and Serratia marcescens og smampen Candida tropicalis. Mængden af alle tre var langt højere de de tests taget fra Crohn's patienterne og forskerne lagde også mærke til at der ved Chrohn's var langt færrere gavnlige tarmbakterier til stede. Opdagelsen er den første nogensinde til at linke et svampe problem til Crohn's sygdom sammen med manglen på diverse gavnlige tarmbakterier (probiotika).

Denne undersøgelse bakker naturligvis op om tilgangen med at gøre alt hvad man kan for at opbygge tarmens sundhed og diversitet, med daglige stærke og bredspektret probiotika. Typisk en blanding af Bravo Probiotika flere gange ugentligt, Bravo Yoghurt sammen med daglige indtag af det stærkeste og bredeste tilskud fra Solaray eller Solgar eller andre lignende kvalitets tilskud. Til lægernes teori om inflammation og en vis form for autoimmunitet, kunne man få tankerne hen på en god fiskeolie med lav TOTOX værdi og en god cocktail af immun-opbyggende kosttilskud, så som D3, Selen, K2 og Glyco-proteinet GcMAF som i noget forskning har vist at kunne begrænse immun overstimulering og styrke kommunikation, for ikke at tale om at styrke immunforsvarets evne til at nedkæmpe ubudne gæster som svampe, vira og bakterier. I relation til det antiinflammatoriske, så kunne man jo forsøge sig med verdens bedste fiske olie, målt ud fra Totox: 1# Omega3 Cure fra Omega3 Innovations; eller 2# Nordic Naturals For vegetarer og veganer fås ovenstående i en plante basseret udgave med de samme mængder DHA/EPA som har de anti-iinflammatorisk egenskaber. Følg med i vores shop da vi snart også har en plante basseret "fiske-olie" aka plante olie med DHA/EPA og lav TOTOX. NB! Når du køber enhver Omega3 eller fiskeolie tilskud, skal du ALTID forlange at få TOTOX værdien af vide på netop den batch du køber. Det kan altid oplyses af producenten hvis du skriver eller ringer til dem. Køb derfor aldrig et produkt hvor Totox er højere end 10, men gå efter endnu bedre, gerne under 5. Her er der meget få producenter som kan være med, da deres produkter simpelthen er for harske eller oxideret til at kunne opnå så lavet et tal i tests. Totox er altså et samlet tal for harskhed (altså hvor rådden den er) lagt sammen med hvor iltet den er.... og iltning og omega3 er en farlig cocktail. Faktisk kan en dårlig olie gøre lige så meget skade som andre dårlige vaner som brændt mad, rygning og andet, samtidig med du går rundt og tror at den gavner dig....det er meget farligt, så køb aldrig en olie fra et brand/producent som ikke kan oplyse dig Totox værdien, og slet ikke fra en sælger som ikke har respekt nok for produktets volatile natur til at opbevarer det på køl og blot sætter det i stue-temperatur. Alt held og lykke med dine egne undersøgelser. Følg os på Facebook: www.facebook.com/SherwoodHealth

#Crohns #crohns #chrons #Crohnssygdom #crohnsforskning #crohnsnyheder #probiotikacrohns #crohnsprobiotika #crohnsgcmaf #crohnsgcmaf

Featured Posts
Link Oversigt
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page