top of page

Blog

GcMAF har også virkning på Endocannabinoid Systemet


"Ubalance og dysregulering af immunsystemet velkendt ved autisme og menes at være en del af ætiologien af ​​denne lidelse.

Endocannabinoid systemet er en vigtig regulator af immunsystemet via cannabinoid receptor type 2 (CB2R), som er særdeles udtrykt på makrofager og mikrogliaceller.

Anvendelsen af ​​Gc-protein-afledte makrofagaktiverende faktor (GcMAF eller Glyco Protein Macrofag Aktiverende Faktor), er et endogen vitalt vitamin D bindende transportprotein som er ansvarlig for makrofag celle-aktivering og naturligvis transport af D-vitamin. GcMAF har i forsøg vist positive virkninger ved behandling af autistiske børn.

I denne aktuelle undersøgelse, undersøgte man in ​​vitro effekten af ​​GcMAF behandling, på endocannabinoid systemets genekspresion, samt cellulær aktivering af makrofager afledt af blod (BMDMs) fra autistiske patienter, sammenlignet med jævnaldrende sunde normalt udviklede kontroller.

Denne undersøgelse præsenterer de første observationer af virkninger af GcMAF transportprotein på transcriptionomien af endocannabinoidsystemet og ekspressionen af ​​CB2R proteinet. Disse data peger på en mulig sammenhæng mellem endocannabinoider, vitamin D og dets transportproteiner -og immun dysregulering som observeret ved autisme.

Denne undersøgelse viser en biomolekylær effekt af GcMAF i BMDMs fra autistiske patienter, hvilket giver yderligere bevis for en positiv brug af dette molekyle i autisme behandling. Det synes også sandsynligt, at CB2R er et potentielt terapeutisk mål for behandling af Autisme og autisme spektrum forstyrrelser (ASDs). " Ref.: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3996516/

Køb GcMAF Transportprotein i en høje koncentrationer på Spray til under tungen - Her !

Oversigt over tiltag som tilsammen kan hjælpe med en stærk optimering af immunforsvaret og hele kroppens sundhed: Grøn og grov ubehandlet sund kost

Transportprotein GcMAF + D-Vitamin tilskud Selen, Jod, E, C-Vitamin og Magnesium

Probiotika tilskud

Omega-3 (og sunde cannabinoider) Friske Grønne Juices Positiv tankegang, optimisme

#gcmaf #gcglobulin #gcmaf #gcglobulin #endocannabinoider #endocannabinoidsystemet #makrofagaktiverendefaktor #transportproteiner #transportprotein #transportproteinkuren #cbdolie #gcmafcannabinoidsystemet #cbdimmunforsvar #cbdimmunterapi #gcmafimmunterapi #immunterapier #gcmafspray #immunterapispray

Featured Posts
Link Oversigt
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page