top of page

Blog

C-Vitamin mod Sygdom (herunder kræft)

C-Vitamin er et vigtigt emne i relation til helbred og sygdomsbekæmpelse, men det er desværre også et emne som er fyldt med mange følelser, dogmer og pseudo-videnskab. Pseudo-videnskaben går begge veje, både i den retning at nogle fejlagtigt tror at C-Vitamin kan kurere alle sygdomme og lidelser på denne jord, men måske er der flest som stadig hænger fast i dogmen og troen på, at C-Vitamin ingen dokumenteret virkning har på sygdom - og derfor ikke bør tilføres kosten.

Her får du gratis, hele bogen som af mange betragtes som en af de vigtigste bøger nogensinde skrevet om C-Vitamin. Det var bogen som overbeviste og motiverede selveste Linus Pauling til at dykke nærmere ned i C-Vitamin emnet. Her er hele pdf udgave af Irwin Stones vigtige bog, om den akkumulerede viden om C-Vitamins mange egenskaber: "The Healing Factor - Vitam C Against Diseases" Med forord af Nobelprismodtagerne: Dr. Linus Pauling Dr. Albert Szent-Gyorgyi

Klik her for at læse hele bogen: https://drive.google.com/file/d/0B_SqyNbc9FXUSzZuYUJHdzF6eWM/view?usp=sharing

#Cvitamin #vitaminc #ascorbinsyre #kræftogcvitamin #alternativkræftbehandling #cvitaminogkemo #alternativebehandlinger #nascorbat #natriumascorbat #sodiumascorbat

Featured Posts
Link Oversigt
Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Pinterest Icon
bottom of page